Meyer Sounds system Constellation firar 15 år

Meyer Sounds system Constellation firar 15 år

Sedan lanseringen 2006 har Meyer Sound etablerat systemet i olika konstellationer och finns nu representerade i 27 länder på sex kontinenter.

Utöver systemets ursprungliga fokusområden, scenkonst och musiklokaler används det idag även i styrelserum, bönelokaler och restauranger.

–Constellations har ett rykte om att skapa transparent och naturligt ljud, i nivå med världens finaste konserthallar. Det har fått beröm från några av världens främsta artister. Exempelvis orkesterdirigenter som Michael Tilson Thomas och Vladimir Spivakov samt musiker som pianisten Leif Ove Andsnes och violinisten Joshua Bell, har förälskat sig i Constellation. Det ger dem möjlighet att höra musiken de skapar i en optimal miljö och publiken uppskattar det av samma skäl. Även om publiken inte alltid är medveten om systemets avgörande roll för hur de uppfattar ett framträdande, säger John Pellowe projektledare för Constellation.

– Flexibiliteten i systemet kan användas för att omvandla nästan alla typer av lokaler till underhållningslokaler. Allt oftare inser ljudkonsulter att de tack vare Constellation kan få en byggnad, oavsett dess ursprungliga funktion, att fungera akustiskt på nya sätt. Vi har lärt oss massor under åren, men än idag hittar vi nya sätt att förbättra systemen och färdigställa dem snabbare. Allt bottnar i John Meyers grundfilosofi att desto mer vi kan kontrollera internt, desto bättre kan vi garantera slutresultatet, säger Pierre Germain designansvarig för Constellation.

PPDS tillkännager partnerskap med Logitech

PPDS tillkännager partnerskap med Logitech

Vinten introducerar FHR-155E

Vinten introducerar FHR-155E