Ny medarbetare hos Ayrton

Ny medarbetare hos Ayrton

Foto: Astrid Obert

Ljusdesignern, regissören och programmeraren Marc Lorenz går med i Ayrtons växande internationella team, som design-  och relationschef med fokus på Europa.

Marc har över 30 års erfarenhet som designer på festivaler, arenashower, turnéer, tv och företagsevent.

– Jag är exalterad över att få ansluta till Ayrton och jag gillar hur Chris Ferrante, Ayrtons VD, driver varumärket framåt. Som designer och programmerare har jag arbetat med Ayrtons produkter tidigare. Först med Creative Solutions produkterna MagicPanel samt CosmoPix och senare med Khamsin och andra av deras Classic armaturer. Jag känner redan till kvaliteten på produkterna och det är det jag vill uppmärksamma folk på. I min nya roll kommer min erfarenhet och kunskap att vara en beröringspunkt för konstruktörerna och operatörerna. Vi pratar samma språk eftersom jag har gått i deras skor, så jag känner till de uppgifter och frågor de möter i sitt dagliga arbete. I min tur så kan jag samla in deras input för att hjälpa Ayrton till nästa nivå, säger Marc.

– Vi har länge känt till Marcs kreativa talanger, som kompletteras med hans breda tekniska kunskap och hans förmåga att förverkliga även de mest ambitiösa kreativa idéerna. Vi är glada över att Marc tar med dessa talanger till Ayrton och vet att han kommer att bli ett mycket välkommet tillskott till vårt team, säger Chris Ferrante Ayrtons VD. 

Sennheiser HD 400 PRO

Sennheiser HD 400 PRO

DP-V1830 18” 4K HDR monitor från Canon

DP-V1830 18” 4K HDR monitor från Canon