Nytt partnerskap mellan Focus Nordic, Transcontinenta Group och Digit Access

Nytt partnerskap mellan Focus Nordic, Transcontinenta Group och Digit Access

Enligt företagen kommer de tre foto- och videodistributörerna nu ta ett ytterligare steg mot att vidareutveckla den europeiska foto- och videomarknaden tillsammans.

Ambitionen är enligt dem att förbättra produkt- och tjänsteerbjudandet på de lokala marknaderna. För leverantörer ska det tillföra värde till deras varumärke genom en förstärkt lokal marknadsexpertis och varumärkessynlighet.

– Vi är glada att samarbeta med två av de viktigaste foto- och videodistributörerna. På detta sätt kommer vi att kunna erbjuda våra leverantörer och kunder det mest dynamiska produktutbudet på marknaden, säger Melchior Lopez VD och delägare i Digit Access.

– Partnerskapet kommer att fullfölja vårt uppdrag att ge slutanvändarna allt de behöver för en optimal upplevelse när det kommer till foto, video och optik. Vi ska vara den bästa partnern för våra leverantörer och kunder genom att tillföra värde till deras verksamhet, tillägger Jonas Wernbo VD och delägare i Focus Nordic. 

– Tillväxt och expansion genom samarbete finns i våra gener. Samarbetet med dessa två starka partners, som delar samma vision kommer oundvikligen att leda till en bättre representation av våra varumärken och en högre servicenivå för våra kunder, sammanfattar Gerrie Geijssen VD och ägare till Transcontinenta Group.


Två nya Studio Camera 4K från Black Magic

Två nya Studio Camera 4K från Black Magic

Anamorfiskt objektiv från Sirui

Anamorfiskt objektiv från Sirui