PPDS levererar fler hanteringsfunktioner tillsammans med Crestron XiO Cloud

PPDS levererar fler hanteringsfunktioner tillsammans med Crestron XiO Cloud

Enligt PPDS är de en av de första tillverkarna i världen att få Crestron XiO Cloud ™ -certifiering, vilket ska ge effektiva kontroll- och hanteringsmöjligheter till deras skärmar.

Crestron XiO Cloud ™ är byggt på Microsoft® Azure® plattformen och ska kunna integreras sömlöst med ett brett utbud av Philips Windows ™ och Android ™ digitala skärmar, samt proffs TV apparater. Detta inkluderar det nya sortiment av Philips T-Line och C-Line interaktiva skärmar inklusive MediaSuite, B-Line, D-Line samt Q-Line. Med Crestron XiO Cloud ska det enligt PPDS gå att konfigurera tusentals av deras skärmar under den tid det tar att konfigurera en.

–PPDS har med tiden blivit en djupt integrerad Crestron partner som antar och snabbt omfamnar vår teknik på en nivå som överträffar allt annat som ses på den nuvarande marknaden, säger Bob Bavolacco direktör för teknologipartnerskap på Crestron.

– Vi är glada över att kunna erbjuda denna revolutionerande lösning till våra partners och kunder samt stärka samarbetet med Crestron för att ta våra professionella skärmar längre in i Crestrons ekosystem. Med XiO Cloud har vi gått längre än många andra tillverkare för att maximera fördelarna och möjligheterna med denna banbrytande lösning. Den erbjuder verkligen den ultimata upplevelsen och prestandan för alla våra partners och kunder, säger Sian Rees International Product Manager Software PPDS.

Sony blir Media Groups främsta kameraleverantör

Sony blir Media Groups främsta kameraleverantör

Panasonic grundar ny organisation

Panasonic grundar ny organisation