Philips och Formel 1

Philips och Formel 1

PPDS, leverantör av Philips proffssortiment, ingår ett samarbete med Red Bull Racing. De blir  nu officiell Red Bull Racing Team Supplier med sina LED-skärmar, TV-apparater och bildskärmar under hela F1 säsongen. 

I Red Bull Racing Paddock Club™, som ligger ovanför teamgaragen kommer gästerna med hjälp av Philips MediaSuite och Philips B-line TV-apparater, få en live 4K UHD täckning av loppet. Dessutom erbjuds exklusivt bakom kulisserna innehåll, samt ljudflöden från förarna och teamet.

– Vi är stolta över att ha blivit officiell teamleverantör till Red Bull Racing, som liksom PPDS förstår värdet och fördelarna med att ha nära samarbetspartner för att uppnå sina mål. Vi har arbetat för att förstå Red Bull Racings behov och bygga lösningar från grunden. Lösningar som inte bara matchar deras visioner och ambitioner, utan överträffar dem. Vi ser fram emot att den nya säsongen drar igång, säger Ron Cottaar, marknadsdirektör på PPDS. 

– I F1 räknas varje sekund, både på och utanför banan. En gigantisk LED-vägg och övriga skärmar som måste installeras 23 gånger per säsong i en hektisk miljö, med begränsad tid, är en tuff utmaning. Men på PPDS är detta precis den typen av utmaning som våra team tycker om att ta sig an. En utmaning som vi tillsammans med våra partners kan övervinna,  säger Martijn van der Woude, Director International Business Development på PPDS. 



Nya AV lösningar från Kramer

Nya AV lösningar från Kramer

RTS till Septon Group

RTS till Septon Group