1,900 skärmar från Philips till 700 simulatorer

1,900 skärmar från Philips till 700 simulatorer

Tenstar Simulation utbildar operatörer för transport, utryckningsfordon, bygg, lantbruk, skogsbruk och trafik. De vände sig till leverantören av Philips digital signage, PPDS, för att uppdatera simulatorupplevelserna för sina elever.

De ersätter alla sina befintliga skärmar med 1,900 Philips D-Line heavy duty HD-skärmar, till sin toppmoderna träningsanläggning. Enligt Tenstar Simulation förbättrar denna lösning prestandan för framtida maskinoperatörer. Varje simulator från Tenstar Simulation har utvecklats av expertingenjörer. För att säkerställa en smidig övergång från det digitala rummet till den fysiska världen så var grafisk och mekanisk realism helt avgörande faktorer.

– Vårt utvecklingsteam på Tenstar arbetar hårt för att leverera banbrytande grafik och naturligtvis var efterfrågan stor på bra skärmar för att göra grafiken rättvisa. Vi har hittills fått mycket positiv feedback när det kommer till de nya displayerna och upplevelsen de skapar, säger Freddy Lund VD Tenstar Simulation.

Nya mixers från Yamaha

Nya mixers från Yamaha

Ny objektivserie från NiSi

Ny objektivserie från NiSi