Tävla om att bli världsmästare i videoinstallation

Tävla om att bli världsmästare i videoinstallation

I en tid där hybridarbete blivit det nya normala är det hög tid att hylla konferensrummets verkliga hjältar, AV-installatörerna och videoteknikerna. Det anser företaget Logitech.

De vill nu vill uppmärksamma den tekniska skicklighet som krävs för att sätta upp en väl fungerande konferenslokal. Team över hela landet är beroende av väl fungerande konferenssystem när de håller videomöten. Det kräver skickliga tekniker som får element som ljus, ljud, mjukvaruinstallationer samt rumskänsla att samverka perfekt och därmed lägger grunden för smidig kommunikation. I Video Installation World Cup 2023 den 12 september på Red Bull Sphere i Stockholm tävlar installatörer från hela Sverige. Kampen handlar om att gå vidare och få representera Sverige i jakten på guldet.

– Det finns inte många som förstår hur stor teknisk skicklighet, fingerfärdighet och förståelse för de enskilda produkternas funktioner som krävs för att skapa en väl fungerande konferenslokal. Det måste vi ändra på, säger Benny Andersson marknadschef B2B hos Logitech Nordic

MON G3 från Adam Hall

MON G3 från Adam Hall

Nummer 12 från GoPro

Nummer 12 från GoPro