BRANSCHNYHET: Lars Blomgren till Endemol Shine Group

BRANSCHNYHET: Lars Blomgren till Endemol Shine Group

Axlar i september den nya rollen som tv- och filmproduktionsbolagets Head of Scripted, EMEA. 

Lars Blomgren, tidigare Managing Director på Filmlance International som ingår i Endemol Shine Group, lämnar nu sin position och träder in i tv- och filmproduktionsbolagets helt nya roll som Head of Scripted för Europa, Mellanöstern och Afrika (EMEA). Här kommer Lars att arbeta tätt tillsammans med skriptproducenter och företag på icke-engelskspråkiga marknader, ESG:S existerande sektioner i Norden, Tyskland, Nederländerna, Frankrike, Israel, med flera, samt skriptteam i Italien, Polen, Ryssland och Kina. 

Anders Landström, ny Managing Director på Filmlance efter Lars Blomgrens nya uppdrag på Endemol Shine Group.

Anders Landström, ny Managing Director på Filmlance efter Lars Blomgrens nya uppdrag på Endemol Shine Group.

– Det är ett privilegium att få möjlighet att arbeta med en så begåvad och extraordinär grupp internationella skriptproducenter hos Endemol Shine, kommenterar Lars. När sista kapitlet avslutas på Bron, känns det som rätta tillfället att tillämpa allt jag har lärt mig med det under tio år på internationell nivå i den här nya utmaningen. Det har varit 24 väldigt trevliga år på Filmlance, där jag har arbetat med så många begåvade vänner, däribland självklart Anders, som är den perfekta personen att leda detta mycket speciella företag framöver.

Lars efterträdare på Filmlance blir Anders Landström, som har arbetat med både tv och film på företaget sedan millennieskiftet, inkluderat samtliga säsonger av Bron och Morden i Sandhamn.

PRODUKTNYHET: Ny Solid Shine-laserprojektor från Panasonic

PRODUKTNYHET: Ny Solid Shine-laserprojektor från Panasonic

PRODUKTNYHET: Kontrollera ditt IR-system

PRODUKTNYHET: Kontrollera ditt IR-system