PRODUKTNYHET: Ny Solid Shine-laserprojektor från Panasonic

PRODUKTNYHET: Ny Solid Shine-laserprojektor från Panasonic

Introducerar 8 500 lumen ljusstarka PT-RZ870.

Som ett komplement till 1-Chip DLPTM-sortimentet av Solid Shine-lasrar tillgängliggör Panasonic från och med juli månad projektorn PT-RZ870, som ger 8 500 lumen ljusstyrka i upp till WUXGA-upplösning.

"PT-RZ870-projektorn kombinerar skarp och levande bildbehandling med en ljusstark dual-lasermodul och en SOLID SHINE-lasermodul (dual-fosforhjul). Den klarar underhållsfri drift i upp till 20 000 timmar tack vare lufttäta och dammresistenta optiska enheter och ett kylsystem som undanröjer behovet av luftfilter."

Digitalt modulerad 10 000:1 dynamisk kontrast kontrollerar här ljusutmatningen bildruta-för-bildruta beroende på bildens behov, medan en synkroniseringsfunktion för flera projektorer möjliggör styrning av dynamisk kontrast och slutarfunktioner över ett nätverk av projektorer, synkroniserade från en masterprojektor.

PT-RZ870 är inriktad på pro-installationer med 3G-SDI, HDMI, DVI-D, 5BNC, D-Sub, och RS232C-anslutningar samt Digital Link-kompatibilitet, och är utformad för att integreras i befintliga styrsystem genom dess kompatibilitet med HDBaseT, Art-Net, Crestron Connect, och PJLink-protokoll, samt Panasonics utbytbara objektiv för 1-Chip DLP-modeller.

PRIS: UPPGIFT SAKNAS
TILLVERKARE: PANASONIC, WWW.PANASONIC.SE

EVENT: Special-Elektronik arrangerar teknikevent i september

EVENT: Special-Elektronik arrangerar teknikevent i september

BRANSCHNYHET: Lars Blomgren till Endemol Shine Group

BRANSCHNYHET: Lars Blomgren till Endemol Shine Group