NAB 2019: NewTek utökar produktlinjen Spark

NAB 2019: NewTek utökar produktlinjen Spark

Två nya konverterare lovar ytterst låg fördröjning och förlustfri video.

För två år sedan introducerade amerikanska NewTek Connect Spark HDMI och Spark SDI, med vilka omvandlar HDMI eller 3G-SDI till NDI. Nu är man tillbaka med två nya modeller i serien: Spark Plus och Spark Plus 4K.

Även den här gången är det NDI-konvertering av HDMI-signaler som gäller, med skillnaden att man nyttjar fullbandbredds NDI och lovar i stort ingen fördröjning och förlustfritt visuellt material i upp till 4K UHD 60p. På ljudsidan stöds inbäddat ljud och 1/4-tums analogt sådant. Och via burkarnas LED:ar får man nödvändiga notifieringar.

Spark Plus och Spark Plus 4K strömförsörjs via antingen USB eller PoE.

PRIS: UPPGIFTER SAKNAS
TILLVERKARE: NEWTEK,
WWW.NEWTEK.COM

NAB 2019: Røde levererar kompakt formfaktor med Wireless Go

NAB 2019: Røde levererar kompakt formfaktor med Wireless Go

NAB 2019: Saramonic introducerar SmartMic+

NAB 2019: Saramonic introducerar SmartMic+