NAB 2019: Saramonic introducerar SmartMic+

NAB 2019: Saramonic introducerar SmartMic+

Kompakt, riktad mikrofon för mobiltelefoner och surfplattor.

Saramonics nya mikrofon är tänkt som en snabb lösning för vloggande, livestreaming och andra mobila produktionsapplikationer. Man knäpper kort och gott fast den på telefonen, vinklar den sedan beroende på vilken av mobilens linser som är tänkt att användas, och trycker sedan på den stora röda knappen.

Den riktade ljudkretsen sägs eliminera störande omgivningsljud och registrerar “bara det du verkligen vill få med”. På baksidan finns även ett 3,5-millimeters hörlursuttag som gör det möjligt att lyssna på ljudet i realtid under inspelningen (beroende på inspelningsapp). Den innebär också att man kan spela upp ett videoklipp utan att behöva ta bort mikrofonen.

SmartMic+ finns för både Android- och iOS-användare och kommer i två varianter: en med anslutning via 3.5-millimetersjack, och en med lighting-kontakt för Apple-anhängare.

PRIS: UPPGIFTER SAKNAS
TILLVERKARE: SARAMONIC,
WWW.SARAMONIC.COM

NAB 2019: NewTek utökar produktlinjen Spark

NAB 2019: NewTek utökar produktlinjen Spark

NAB 2019: SmallHD Cine 7 levererar rikt kamerastöd och användarvänligt gränssnitt

NAB 2019: SmallHD Cine 7 levererar rikt kamerastöd och användarvänligt gränssnitt