BRANSCHNYHET: THQ förvärvar Goodbye Kansas Game Invest AB

BRANSCHNYHET: THQ förvärvar Goodbye Kansas Game Invest AB

Stockholmsbaserade VFX- och animationsbyrån fokuserar på kärnverksamheten.

Karlstadsbaserade gamingbolaget THQ Nordic är på ett starkt förvärvståg. Från att man tidigare har köpt upp Gunfire Games och Milestone, är det nu Goodbye Kansas spelsektion Game Invest AB som står på tur.

THQ.jpg

- Goodbye Kansas AB har tagit ett strategiskt beslut att avyttra Goodbye Kansas Game Invest AB för att fokusera på vår kärnverksamhet: Goodbye Kansas Studios och Infinite Entertainment. Jag är mycket nöjd med att THQ Nordic blir det nya hemmet för Game Invest AB, ett företag som vi känner väl och som vi är säkra på kommer att utveckla Game Invest ytterligare, säger Peter Levin, vd och medgrundare av Goodbye Kansas AB.

Förvärvet landar på 42,4 miljoner kronor och inkluderar studiorna Framebunker, Neon Giant, Palindrome Interactive, Fall Damage och Kavalri och royaltyrättigheter till det kommande spelet Biomutant.

PRODUKTNYHET: Prolights debuterar ljusstarka maskiner

PRODUKTNYHET: Prolights debuterar ljusstarka maskiner

BRANSCHNYHET: Svensk streamingteknologi når Malta

BRANSCHNYHET: Svensk streamingteknologi når Malta