PRODUKTNYHET: Prolights debuterar ljusstarka maskiner

PRODUKTNYHET: Prolights debuterar ljusstarka maskiner

Släpper Pixiewash XB och Mosaico XL.

Medan Pixiewash XB är en traditionell wash-armatur för event- och underhållningsindustrin, är användningsområdet för LED-pjäsen Mosaico XL främst projicering av texturer, logotyper och bildobjekt på byggnader och andra större, landskapsliknande ytor.

Båda är ljusstarka maskiner och levererar ett ljusflöde på 3 670 (6°) till 3 795 (45 grader°) lumen respektive 17 000 lumen (5° till 50°). Ljuskällorna som används här är en 280-watts RGB/WW-LED, kontra en 540-watts LED.

Pixiewash XB har erhållit IP66-klassificering och erbjuder CMY-färgmix, Full Framing Shutters, sju roterande gobos och ett animationshjul. CRI-värdet landar på 92, och färgtemperaturspannet specificeras till 2 800 till 10 000 K. Vidare egenskaper hos Mosaico XL är IP66-stämpel, linjär CMY, färgtemperatur från 2 600 till 6 000 K, färghjul med sex dikroiska filter, animationshjul, sju roterande gobos och cirkulärt prisma.

PRIS: UPPGIFTER SAKNAS
TILLVERKARE: PROLIGHTS, WWW.MUSICLIGHTS.IT

PRODUKTNYHET: Shure har öronen på skaft

PRODUKTNYHET: Shure har öronen på skaft

BRANSCHNYHET: THQ förvärvar Goodbye Kansas Game Invest AB

BRANSCHNYHET: THQ förvärvar Goodbye Kansas Game Invest AB