AV Digital World från Panasonic

AV Digital World från Panasonic

Panasonic lanserar sin AV Digital World, som ska vara nästa generations digitala 3D plattform. Här kan besökarna upptäcka och utforska deras lösningar på ett helt nytt sätt.

Besökaren kan via sin dator gå in i en virtuell studio och föreläsningssal, där de kan utforska och interagera med Panasonics produkter och se hur Panasonic ProAV sortimentet fungerar tillsammans. Virtuella miljöer för Live Event och E-sport kommer läggas till framöver tillsammans med ytterligare industrimiljöer, produkter och interaktiva format.

– Med denna nästa generations plattform kan besökarna nu kliva in i en ny digital AV-värld. De kan uppleva våra ProAV glass-to-glass lösningar och interagera med alla våra senaste teknologier. Det är ett spännande första steg i riktning mot en metaverse för våra B2B-lösningar, säger Anna Arkatova produktmarknadschef på Panasonic Broadcast och ProAV.

Besökarna kan röra sig i den virtuella miljön och kan bland annat se Panasonics kamerasystem och produktionslösningar. De kan sedan klicka på enskilda produkter för ytterligare information och se en 3D-närbild av produkten och dess funktioner på distans.  AV Digital World kommer även att kompletteras via utvecklingen av Panasonics Virtual DemoRooms. De första demorummen lanseras senare i år.

Blackmagic Design lanserar nya videomixrar

Blackmagic Design lanserar nya videomixrar

Två nya ledare till PPDS marknader

Två nya ledare till PPDS marknader