Back to All Events

Shure Nordic Audio Tour, Malmö


Besöker Malmö i augusti. 

I tätt samarbete mellan Benum Sweden AB och Shure Inc (Europe) har Shure nu skapat en Nordisk kunskapsturné och trafikerar Malmö, Stockholm och Göteborg för att på ett effektivt sätt ge dig och dina medarbetare tillfälle till en riktig genomkörare av Shure Systems- och Shure Pro-sortimentet och teknik.

Seminariet hålls av Tom Coleman och Mark Jones på Shure och är ett evenemang som inte bör missas! Det bjuds på teknisk underhållning, kunskap och lunchbuffé. Se även promoteringen av detta event på Shure hemsida - klicka här!

Viktigt! Evenemanget pågår två dagar i varje stad, där vardera dagar är tillägnat Systems och Pro respektive. Du är naturligtvis välkommen båda ämnesdagarna, men känner du speciellt för ett av ämnesområdena så välj den dag som passar. Hålltider är 10:00 - 16:00 med lunch kring 12:30 – kom i tid!

  • Malmö - PRO - 2018-08-27 - Måndag - Malmö Börshus
  • Malmö - SYSTEMS - 2018-08-28 - Tisdag - Malmö Börshus

    Klicka här för att komma till Benums hemsida för mer information och för att anmäla dig. 
Later Event: September 3
Monitor Roadshow Finland 2018