PRODUKTNYHET: Lowepro släpper fotoryggsäck lämplig för kompakt utrustning

PRODUKTNYHET: Lowepro släpper fotoryggsäck lämplig för kompakt utrustning

Hävdas vara den "perfekta" förvaringsplatsen för kompakta systemkameror med små, nätta objektiv. 

Med sin nya fotoryggsäck m-Trekker BP-150, vill man erbjuda ett alternativ till vanliga varianter. Säckar som enligt tillverkaren "ofta är onödigt stora och utrymmeskrävande för många av de fotoutrustningar som krävs i dag." 

15 centimeter djup och 45 centimeter lång, innehåller den flyttbara skiljeväggar för olika slags objektiv och tillbehör. Genom att möblera dessa, skriver man att exempelvis en systemkamera med ljusstark normalzoom, ett par mindre objektiv med fast brännvidd, ett kompakt stativ och diverse småprylar. Även en lång telezoom och en tolvtums laptop, alternativt 13-tums surfplatta sägs få plats. 

PRIS: 1 300 KRONOR
TILLVERKARE: LOWEPRO, WWW.LOWEPRO.COM

INTERVJU: Musikvideo möter känslosvallande stop motion-animation

INTERVJU: Musikvideo möter känslosvallande stop motion-animation

PRODUKTNYHET: Red utökar kamerafamiljen

PRODUKTNYHET: Red utökar kamerafamiljen