Alla goda ting är tre

Alla goda ting är tre

Bose meddelar att den skandinaviska marknaden får förstärkning. Det handlar om Ronny Nielsen som blir ny ledare för Bose Professional Scandinavia, Marius Stegegjerde-Kristiansen, Territory Manager i Norge, samt Ola Storbråten, också i rollen som Territory Manager i Norge. Ronny har över 20 års erfarenhet i branschen, från Sennheiser och Scandec Systems: 

– I min nya roll vill jag först och främst fortsätta med alla bra saker som händer och som redan är etablerat, säger Ronny. Vi är priviligierade att kunna säga att vi har lojala samarbetspartners och anställda som har varit med Bose i mer än 25 år! Dessutom är det viktigt att kunna leda teamet i Skandinavien i allt som är på väg från investerare, resurser och nya produkter inom det professionella ljudsegmentet. Bose Professional investerar i mycket, vi har mycket spännande framför oss.  

Marius är heller inte främmande för branschen med sina 20 år av erfarenhet. 

– Tjänsten som Territory Manager hos Bose Professional är perfekt för någon som lever och andas bra ljud, säger Marius. Bose har flera produkter som både låter bra och som är banbrytande inom sina områden. Det är även ett växande företag under ständig utveckling. Det är väldigt spännande att få fortsätta med det goda arbetet som redan gjorts och samtidigt kunna utveckla nya koncept och samarbeten. 

Likaså är Ola mycket rutinerad med 21 år i branschen med ljud- och kommunikationssystem.  

– Jag har haft styrande roller i tidigare tjänster och har hunnit samla på mig mycket tekniskt problemlösningskunnande, i alla typer av nya och äldre tekniska system, säger Ola. Förutom att vara pappa, har jag alltid varit en hängiven hobby-ljudtekniker på konserter och i teatrar i Norge. Jag är väldigt motiverad för min nya roll hos Bose Professional och kan knappt bärga mig för att komma igång och dyka in i Bose-världen.

Skor som får alla att dansa

Skor som får alla att dansa

Nytt passersystem från Bosch

Nytt passersystem från Bosch