BRANSCHNYHET: Audix Microphones – ny agentur hos AVP Sales Scandinavia

BRANSCHNYHET: Audix Microphones – ny agentur hos AVP Sales Scandinavia

Kompletterar det befintliga sortimentet med “ett riktigt bra mikrofonmärke”.

AVP Sales Scandinavia AB levererar professionella lösningar och produkter inom ljudområdet. Deras primära fokus ligger på liveljud och på installerat ljud så som talat utrymningslarm och IP-kommunikation. Man är baserade i Stockholm, men finns representerade i hela Skandinavien genom återförsäljare och installatörer. På ISE-mässan som ägde rum i början på februari utökade man sin agenturuppställning med amerikanska mikrofontillverkaren Audix.

På vilket sätt kompletterar Audix er nuvarande produktkatalog?

– Audix valde vi just för att de har installationsmikrofoner som skulle komplettera Williams Sound. Williams har inga egna mikrofoner, och vår idé är att ha ett riktigt bra mikrofonmärke som vi kan använda ihop med Williams Sound, säger AVP Sales Mikael Collin.

Vilka produkter kommer ni att marknadsföra initialt?

– På installationssidan är det en mikrofon som heter M3 som vi tänker på mest, och det är en som Google använder i alla sina kontor runt om i världen. Sedan är Audix också ett etablerat varumärke när det kommer till instrument- och sångmikrofoner.

BRANSCHNYHET: Special-Elektronik förstärker genom Kenneth Brand

BRANSCHNYHET: Special-Elektronik förstärker genom Kenneth Brand

BRANSCHNYHET: Mediability Sverige växer

BRANSCHNYHET: Mediability Sverige växer