Datavideo får ny distributör

Datavideo får ny distributör

Focus Nordic är ny stolt distributör av Datavideo, ett varumärke vars sortiment av foto-, video-, ljud-, ljus- och streaming-produkter täcker alla typer av videoproduktion.

Oavsett om du streamar ditt bands livespelning till Instagram och Facebook samtidigt, skapar en virtuell nyhetsstudio, sänder ett stort arenaevent, interagerar med kunder eller bara vill visa barnens fotbollsmatch för resten av klubben har Datavideo lösningen för dig, enligt Focus Nordic.

– Sändningslandskapet har förändrats i grunden under 2020. Behovet för fysiska möten har minskat för varje dag, medan behovet av interaktiva möten har ökat mer och mer. Samtidigt som de interaktiva mötena har blivit allt viktigare har efterfrågan för tillgänglighet och möjligheten att se innehåll på olika plattformar också ökat, säger Jonas Wernbo, CEO för Focus Nordic. 

Enligt Jonas passar Datavideo perfekt i Focus Nordics sortiment av produkter för foto, professionell video, ljus och ljud. Under de senaste 25 åren har Datavideo vuxit snabbt och är idag ett av de ledande varumärkena inom professionell videoteknik. De har ett sortiment av fler än 150 produkter, däribland; kameror, switchar, omvandlare och teleprompters med mera. Focus Nordic börjar nu att distribuera Datavideo i Sverige, Danmark, Norge, Finland, Island, Estland, Lettland och Litauen

Litet ljus i höstmörkret från Luxli

Litet ljus i höstmörkret från Luxli

Efter 70 år stänger Photokina dörrarna på obestämd tid

Efter 70 år stänger Photokina dörrarna på obestämd tid