Focus Nordic utvald till distributör

Focus Nordic utvald till distributör

Focus Nordic har blivit utvalda till distributör av varumärket Zendure och hos dem kan du hitta bärbara laddstationer, portabla solcellspaneler och andra tillbehör från Zendure.

Zendure tillverkar och utvecklar lagringslösningar för ren energi, med ett tankesätt som ska vara ledande i branschen. De är ett av de snabbast växande EnergyTech startup bolagen i Silicon Valley, USA och Greater Bay Area Silicon Valley samt både i Kina och Japan. Företagets syfte är att bidra till att göra energi tillgängligt och åtkomligt när och där det behövs som mest. Sedan starten har Zendure lanserat innovativa och prisbelönta produkter. De har gjort  genombrott inom kärnteknologierna energilagring och portabel strömförsörjning. Deras portabla strömförsörjare kan ladda kameror, drönare, laptops och annan utrustning. Den ska även kunna hjälpa till att starta ett fordon i en nödsituation.

– Vi är väldigt glada över att ha Zendure ombord. Det är ett produktsegment som kommer växa hos oss under 2023 och samtidigt komplettera vår existerande varumärkesportfölj av kreativa varumärken för innehållsskapare, säger Karsten Rath sales & business development director Focus Nordic.

När du vill vara helt bortkopplad kan solceller vara en lösning. Därför har Zendure designat sina egna portabla solcellspaneler. Panelerna använder en ny generation solceller som maximerar konverteringseffekten och presterar enligt företaget upp till 22,5% bättre än liknande solpaneler i svagt ljus.

De första EW-DX enheterna från Sennheiser

De första EW-DX enheterna från Sennheiser

Ny kamera från Pentax

Ny kamera från Pentax