Nyförvärv stärker Special-Elektronik

Nyförvärv stärker Special-Elektronik

Special-Elektronik utökar sin säljkår och plockar in Tommy Dahlin, och förstärker därmed din position inom AV-teknik. Han har stor erfarenhet av branschen och kommer senast från rollen som Pro-AV-säljare hos JML-System. Han blir baserad i Göteborgskontoret. 

 

– Jag brinner för service och för mig är det viktigt att hela tiden tänka långsiktigt, säger Tommy. Jag vill att kunden ska få bästa möjliga lösning, som håller länge och fyller sin funktion. Sedan är det viktigt för mig att det är lätt för kunden att använda tekniken och känna sig bekväm med den. 

Tommy har redan hunnit bli lite varm i kläderna och har nytta av att tidigare ha varit kund hos Special-Elektronik. 

– Jag har alltid sett Special-Elektronik som ett relationsbyggande företag med high-end-produkter och en väldigt trygg samarbetspartner, fortsätter han. För mig är det viktigt med den personliga prägeln och det är bland annat det som har gjort att jag har sökt mig till Special-Elektronik. Jag har inte varit så länge på företaget och det känns som om att jag bara har hunnit skrapa på ytan, men jag har fått mycket ideér och inspiration under den här korta tiden på huvudkontoret tillsammans med de nya kollegorna. Jag tror stenhårt på den här branschen och har sagt det länge, att AV-branschen kommer se annorlunda ut, men till det bättre. Det kommer vara fokus på mindre produkter och mer lösningar i projekten, men då framför allt produkter från en och samma tillverkare. Så det ska verkligen bli jättekul att grotta ned mig i det här hos er på Special-Elektronik. 

 

www.specialelektronik.se

Nya möjligheter med avancerad drönare från DJI

Nya möjligheter med avancerad drönare från DJI

Uppdaterad mjukvara

Uppdaterad mjukvara