Canon är värd för ett spännande digitalt evenemang

Canon är värd för ett spännande digitalt evenemang

Finns det något gott att ta med sig från den osäkra tid vi befinner oss i så är det alla möjligheter för utbildning som dykt upp. Vi ser företag från alla delar av branschen erbjuda sina kunder chansen att delta i virtuella seminarier (så kallade webinarium) och idag är det Canons tur.

Under evenemanget, som Canon står som värd för, kommer filmfotografen Valtteri Hirvonen och seniorkoloristen Ollie Kenchington från Korro Films dela med sig av sina erfarenheter av den nya kameran EOS C300 Mark III.

Man inleder evenemanget med en premiärvisning av Valtteri Hirvonens kortfilm The Archipelago Climber där han sedan pratar i 30 minuter om detaljerna kring projektet. Man visar även en film som tar dig bakom kulisserna i Valtteris Film.

Ollie Kenchington kommer därefter att diskutera kombinerade fördelarna med C300 Mark III:s DGO-sensor och Cinema Raw Light, och hur man kan utnyttja dessa resurser i efterproduktionen. I slutet av evenemanget kommer Ollie Kenchington att vara värd för en 15-minuters Q&A-session där du får chansen att ställa frågor till båda presentatörerna.

Evenemanget äger rum på onsdagen den 17 juni 2020 från 13.00 till 14.30 svensk tid.

Registrera dig och läs mer om evenemanget här.

En smart voice-over-tjänst

En smart voice-over-tjänst

Rent runtomkring på videokonferensen

Rent runtomkring på videokonferensen