LLB Expo blir troligtvis av tidigast 2022

LLB Expo blir troligtvis av tidigast 2022

LLB Expo är planerad att gå av stapeln den 16 november i år men i ett brev från LLB:s styrelse till sina utställare meddelar man att det med största sannolikhet inte blir någon mässa.

Det är bedömningen från både LLB:s styrelse samt mässbolaget BraMässor. Vidare i brevet skriver man om ett nytt förslag om datum för LLB Expo i maj 2021 som LLB valt att avböja av två anledningar, citat:

Dels bedömde vi att den ersättning LLB skulle få är för liten, dels tror vi att även maj 2021 är en illa vald tidpunkt för att samla branschen till en mässa. Vi vet inte vilka restriktioner som kommer gälla då, eller om människor är beredda att besöka en mässa. Dessutom tror vi att företagen kommer att behöva ha fullt fokus på sina ordinarie verksamheter under nästa år.

Man avslutar den här delen av brevet med att säga att man tror det är klokt att avvakta med en mässa och att man förhoppningsvis kan genomföra någon branschaktivitet först under 2022.

Avslutningsvis berättar LLB att man ska ha ett möte med BraMässor och att LLB just nu arbetar för att LLB Expo inte ska genomföras och att utställarna ska få tillbaka sina pengar.

Hela brevet kan ni läsa här.

Färdig för användning i en konferensanläggning nära dig

Färdig för användning i en konferensanläggning nära dig

Bre ut dig med Venus Optics

Bre ut dig med Venus Optics