Ett nytt och mer mångsidigt Audico Systems AB fusioneras med Bright Installation AB

Ett nytt och mer mångsidigt Audico Systems AB fusioneras med Bright Installation AB

Audico Systems AB är ett svenskt företag som erbjuder audiovisuella lösningar och tjänster till företag och organisationer för att stödja deras verksamhet. 

De har kompetens inom systemteknik, innovativ och kreativ design, kundorienterad service samt pålitliga livscykeltjänster. De samarbetar med branschens bästa tillverkare, vilket säkerställer långsiktiga kundrelationer. Som leverantör av AV-system har Bright Installation AB haft ett starkt fokus på lösningar för offentliga utrymmen, nöjes- och evenemangssektorn, design, konsultation och ett heltäckande serviceerbjudande. Från 18 januari 2021 har Bright Installation AB fusionerats med Audico Systems AB. Personal och kontrakt överförs och fusionen kommer inte att påverka verksamheten. Båda bolagen är dotterbolag till Audico Holding Oy.

– Fusionen är ett led i koncernens strategiska målsättning att söka tillväxt i Norden. Ytterligare stärkning av kompetens och marknadsposition nåddes då omsättningen och antalet anställda nästan fördubblades. I Sverige har Audico Systems AB nu positionerat sig som en heltäckande AV-integratör och vi kan bättre svara mot kundernas krav av olika tjänster, understryker Harri Leiva VD för Audico Holding Oy. 

– Vi drivs av innovationskraften och nyfikenheten kring hur nya teknologier och lösningar skapar nya möjligheter till förbättring och anpassning av våra kunders verksamheter. Vår skickliga personal är företagets drivkraft och med vår förmåga att skapa specialanpassade system strävar vi alltid efter att överträffa högt ställda förväntningar och vara en pålitlig och dedikerad partner, sammanfattar Daniel Borg VD för Audico Systems AB i Sverige.

Nyaste tillskottet i Sonys G-Master fullformats objektivserie

Nyaste tillskottet i Sonys G-Master fullformats objektivserie

Logitech höjer sin ribba för videokonferenser

Logitech höjer sin ribba för videokonferenser