Sony i samarbete med SignageOS

Sony i samarbete med SignageOS

Sony inleder ett samarbete med SignageOS, som är ett ledande företag inom molnbaserade infrastrukturer för digital skyltning.

Samarbetet kommer erbjuda integreringsmöjligheter för att stötta Sonys professionella 4K BRAVIA-skärmar. Det kommer skapa en mer sammanhållen struktur för digital skyltning och innehållshanteringssystem (CMS), för såväl företaget som för dess globala partners. Det nya partnerskapet kommer i princip fördubbla kompatibiliteten för Sonys skärmar och ge support för närmare 60 integrerade CMS-alternativ.

– Vi är inte bara glada över partnerskapet med SignageOS, utan även för att vi genom det kan öka funktionaliteten och värdet av Sonys skärmar samt resultaten för vårt växande globala partnerekosystem. Genom samarbetet förbättras Sonys professionella BRAVIA sortiment. Det ger högre kompatibilitet, förstärkta hållbarhetsrutiner och ett bredare utbud av branschspecifika användningsområden särskilt i detaljhandeln. Med en partner som SignageOS får vi  många nya möjligheter att utveckla och stärka våra verksamheter i framtiden och skapa ett branschledande ekosystem för digital skyltning, säger Damien Weissenburger chef för Professional Displays and Solutions Europe.

– Vi är mycket glada över partnerskapet med Sony. I takt med att de bygger ut sina heltäckande funktioner för digital skyltning, känner vi oss hedrade över att kunna hjälpa Sony att erbjuda support till så många av de leverantörer som driver på utvedckingen. Samtidigt som det skapar en snabbare, enklare och mer integrerad bransch. Sony har fokus på att bygga starka B2B relationer och vi ser fram emot att utveckla och utöka vårt samarbete med dem, samtidigt som vi möter marknadens behov, säger Stan Richter VD på SignageOS.

Nya Milan certifierade högtalare

Nya Milan certifierade högtalare

Meyer Sound lanserar en ny programvaruplattform

Meyer Sound lanserar en ny programvaruplattform