Sony och Kramer i samarbete

Sony och Kramer i samarbete

Sony har gått samman med Kramer för att producera en unik utbildningslösning, som ska kombinera Sonys AR programvara med Kramers styrningslösning.

Målet är att skapa en lösning som ska vara enkel att driftsätta och använda, samt kräver mindre hårdvara än alternativen. Den integrerar AR programvara, som är utformad för virtuella eller hybrida utbildningsupplevelser och tekniker som bygger på artificiell intelligens. Den kombinerar Kramers styrningslösning med olika typer av ljud-, video- och hanteringsprodukter med Sonys Edge serie för presentation, visualisering och analys.

– Vi på Sony är kända för att erbjuda överlägsen teknik, innovation och support till våra kunder. I samarbetet mellan Sony och Kramer kombineras våra gemensamma styrkor med resultatet att vår samlade kraft och räckvidd ökar. Vi kan leverera integrerade lösningar som är utformade för att ge mervärde och uppfylla våra användares specifika behov, säger Damien Weissenburger chef för Professional Displays and Solutions Europe på Sony.

– Vårt fortsatta samarbete med Sony har gjort det möjligt för oss att stärka vårt utbildningserbjudande, med en lösning som förbättrar presentationstekniksystem och ökar inlärningseffektiviteten. Sony/Kramer lösningen är en progressiv, utbildningsbaserad produkt. Den ska hjälpa lärare och personal att i realtid leverera presentationer och föreläsningsinnehåll av biokvalitet. Genom att digitalisera klassrumsupplevelsen skapar vi en ny inlärningsstil som ger deltagarna samma fantastiska upplevelse både i klassrummet och hemifrån, säger Aviv Ron Vice VD för Corporate Development and Strategy vid Kramer.

Ny gimbal för mobiltelefoner

Ny gimbal för mobiltelefoner

Ny studiokamera från Panasonic

Ny studiokamera från Panasonic