Flemming Bjerke ansluter till Martin Audio

Flemming Bjerke ansluter till Martin Audio

Han blir ny försäljningschef för Norden och Tyskland och hans arbetsuppgifter kommer bland annat att innefatta affärsutveckling i regionen. Samtidigt kommer han stödja befintliga försäljningskanaler och specialistpartners.

Flemming har omfattande pro audio erfarenhet och tillbringade 19 år hos den respekterade distributören LydRommet AS i Norge. Sedan var han VD för deras danska verksamhet i tio år och tillbringade även tre år som VD för Listen Technologies.  

-Flemmings erfarenhet kommer vara perfekt för denna nya roll i företaget. Jag är exalterad över hans relationer och insikter som kommer att vara ovärderliga när den här verksamheten fortsätter att växa, säger Brad Watson International Sales Director.

-Jag har känt Flemming i 20 år och det är ett bevis på Martin Audios växande rykte att vi kunde säkra hans tjänster. Vi ser en möjlighet att avsevärt öka vår marknadsandel under de närmaste åren och jag kan inte tänka mig en bättre person att leda det arbetet i Norden och Tyskland, säger VD Dom Harter,

-När Dom kontaktade mig om den här rollen blev jag verkligen upprymd. Ytterligare undersökningar och diskussioner om Martin Audios växande status, strategi och ambition gjorde mig ännu mer glad. Att vara tillbaka i högtalarbranschen är fantastiskt och jag ser fram emot att stödja varumärket internationellt, säger Flemming.

PPDS utser Jae O Choi Park till ny europeisk försäljningsdirektör

PPDS utser Jae O Choi Park till ny europeisk försäljningsdirektör

Tre nya 22 TB hårddiskar

Tre nya 22 TB hårddiskar