PPDS utser Jae O Choi Park till ny europeisk försäljningsdirektör

PPDS utser Jae O Choi Park till ny europeisk försäljningsdirektör

Med över 10 års erfarenhet av AV-försäljning och ledning på toppnivå kommer Jae O Choi Park att spela en avgörande roll i att driva PPDS ambitiösa tillväxtstrategi i EMEA regionen.

Jae har omfattande erfarenhet av försäljning och kontohantering inom världens ledande professionella bildskärmsspecialister. Baserad på PPDS huvudkontor i Amsterdam kommer han att arbeta med och rapportera direkt till Franck Racapé, som nyligen har befordrats till chef för Global Commercial. Tillsammans ska de ta fram och verkställa en femårig tillväxtstrategi, där Jae kommer att spela en central roll.

– Vår globala slutkundsstrategi, som drivs av vårt internationella team för nyckelkontohantering och PPDS Global Partner Alliance, kommer att bli ett av våra största tillväxtområden under de kommande åren. Jaes roll är nyckeln till den strategin, säger Franck Racapé chef för Global Commercial PPDS.

– Jag är stolt över att ha gått med i PPDS och att få förtroendet att fortsätta det arbetet och de framgångar som har uppnåtts under Francks ledning. Genom min egen kunskap och erfarenhet samt att få arbeta med de otroliga säljteamen runt om i Europa, tvivlar jag inte på att PPDS kommer att kunna uppfylla sina ambitioner. Möjligheten att gå med i PPDS och fortsätta min karriär var ett erbjudande jag helt enkelt inte kunde tacka nej till, säger Jae.

Bärbar skärm från Philips

Bärbar skärm från Philips

Flemming Bjerke ansluter till Martin Audio

Flemming Bjerke ansluter till Martin Audio