BRANSCHNYHET: FC Production AB investerar i Kling & Freitag

BRANSCHNYHET: FC Production AB investerar i Kling & Freitag

– Vi har varit på jakt efter ett mångsidigt, flexibelt och kostnadseffektivt alternativ utan att vilja tumma på ljudkvalitet, design eller rigging/hårdvara, berättar FC Productions delägare Christoffer Caprvik.

Ambisonic, med Joseph Persson och David Gunnardo i spetsen, tog över distributionen av Kling & Freitags högtalarsystem i Sverige 2017. Nu rapporterar man på sin hemsida att FC Production, en nystartad heltäckande aktör inom ljud, ljus, scen och teknisk projektledning, investerat i just Kling & Freitag. Och det var enligt distributören line-arrayet Sequenza 5 som gjorde att valet föll på plats.

– Vi har varit på jakt efter ett mångsidigt, flexibelt och kostnadseffektivt alternativ utan att vilja tumma på ljudkvalitet, design eller rigging/hårdvara, berättar FC Productions delägare Christoffer Caprvik. Efter att ha fått tillfälle att lyssna på Sequenza 5 sida vid sida med ett par olika välkända fabrikat och även använda det i live-situationer fanns inget tvivel längre.

BRANSCHNYHET: Atlona anställer ny Regional Sales Manager

BRANSCHNYHET: Atlona anställer ny Regional Sales Manager

BRANSCHNYHET: AC-ET:s styrelse utser Chris Millard till Technical Director

BRANSCHNYHET: AC-ET:s styrelse utser Chris Millard till Technical Director