BRANSCHNYHET: Atlona anställer ny Regional Sales Manager

BRANSCHNYHET: Atlona anställer ny Regional Sales Manager

Kommer senast från konkurrenten AMX. 

John Watts resa i AV-branschen började redan efter avslutade college-studier, då han anslöt till en mindre systemintegratör vid namn Revelation Sound. Därefter följde en rad försäljnings- och management-positioner, tills han till slut startade sin egen motsvarighet, Dallas-baserade Digital Southwest, vars personalstyrka på kort tid växte från två till 25.

John Watts

På vägen till sin nuvarande position som den stora aktören Atlonas Regional Sales Manager, hann han även med en tid på konkurrenten AMX.

– Atlona ligger långt fram när det kommer till hantering av 4K- och UHD-signaler, inkluderat IP-nätverk med produkter som exempelvis Omnistream, säger Watts. Och genom släppet av Velocity har företaget placerat sig på toppen inom AoIP. Det glädjer mig att vara en del av ett konkurrenskraftigt företag som detta, och känner mig redo att spela en stor roll i dess framtida framgångar.

BRANSCHNYHET: Ctouch och Atea exklusiva AV-leverantörer till dansk offentlig sektor

BRANSCHNYHET: Ctouch och Atea exklusiva AV-leverantörer till dansk offentlig sektor

BRANSCHNYHET: FC Production AB investerar i Kling & Freitag

BRANSCHNYHET: FC Production AB investerar i Kling & Freitag