PRODUKTNYHET: Solid State Logic kompletterar SSL Live-sortimentet

PRODUKTNYHET: Solid State Logic kompletterar SSL Live-sortimentet

Introducerar den kompakta mixerytan L100.

SSL L100 är designad för att lämna största möjliga ljud från en kompakt enhet. Mixern delar många likheter med SSL:s större mixerbord i serien och har bland annat samma ljudmotor, med låg latency och generöst headroom. L100 har också samma in- och utgångsmöjligheter som de större mixerborden, och stöder SSL:s Superanalogue-stageboxar över MADI eller Dante, analoga eller digitala in- och utgångar, samt Blacklight.

Mixern kan hantera upp till 96 kanaler samtidigt, med möjlighet till 64 ingångar, 36 aux send, tolv stem-grupper, tolv VCA och fyra masterutgångar. L100 kommer med 12 + 2 reglar samt en 17-tums multi-touch-pekskärm. Användare som behöver fler reglar kan utöka L100 med SSL:s nya Remote Tile, och mer skärmutrymme kan läggas till via en extern pekskärm.

SSL låter hälsa att priset kommer bli konkurrenskraftigt, vad det nu kan betyda i reda pengar.

PRIS: UPPGIFT SAKNAS
TILLVERKARE: SOLID STATE LOGIC, WWW.SOLIDSTATELOGIC.COM

PRODUKTNYHET: Radial förenklar ljudläggning vid presentationer

PRODUKTNYHET: Radial förenklar ljudläggning vid presentationer

BRANSCHNYHET: Steffen Andersen-Møller utsedd till ny utlandschef på Filminstitutet

BRANSCHNYHET: Steffen Andersen-Møller utsedd till ny utlandschef på Filminstitutet