BRANSCHNYHET: Mediability och Grass Valley sluter avtal

BRANSCHNYHET: Mediability och Grass Valley sluter avtal

Ger Mediabilitys kunder i Norden tillgång till Grass Valleys kompletta portfölj, inkluderat Snell Advanced Media. 

Avtalet som slutits mellan Mediability och Grass Valley faller under kategorin Diamond Partner, och tillgängliggör nu Grass Valleys hela produktsortiment, inkluderat Snell Advanced Media (SAM), för de nordiska kunderna. 

Just SAM är något som ligger nära hjärtat för Mediability, då man byggt upp en nyckelkompetens kring utrustning i denna produktlinje, som även är integrerad i Grass Valleys utbud. 

 – Vårt långsiktiga samarbete med SAM har varit en drivande faktor i Mediabilitys framgång i Norden och vi är väldigt glada att säkra vår position hos Grass Valley, som deras utvalda partner i Norden, säger Håvard Myklebust, vd, Mediability Group. Vi kan nu erbjuda de bästa produkterna och lösningarna till våra kunder för liveproduktion, nyheter, playout och nätverk, i samarbete med en av mediebranschens mest kända leverantör.

– Vi är stolta över att ha en partner som Mediability, som besitter en sådan teknisk förmåga och professionalism, säger Greg de Bressac, chef för Global Channel Sales på Grass Valley. SAM:s långsiktiga partnerskap med Mediability i Norden har under en tid av teknikövergångar, där våra kunder letar efter en betrodd rådgivare, visat att de är där för att hjälpa sina kunder genom sin beslutsprocess. Vi ser fram emot en framgångsrik framtid tillsammans med Mediability och våra nordiska kunder.

 

PRODUKTNYHET: Samyang presenterar sitt första AF-objektiv för F-fattning

PRODUKTNYHET: Samyang presenterar sitt första AF-objektiv för F-fattning

PRODUKTNYHET: Avid i kortkollaboration med Digital Audio Denmark

PRODUKTNYHET: Avid i kortkollaboration med Digital Audio Denmark