IBC 2018: Tillbehörstrio till RED:s DSMC2-kameror

IBC 2018: Tillbehörstrio till RED:s DSMC2-kameror

Teradek presenterar knapplattan ACI och de trådlösa alternativen RF ACI och MDR ACI.

RT ACI

I sedvanlig ordning är Teradeks monter späckad med tillbehör. Det här året debuterar man tre välkomna nyheter till RED:s kamera DSMC2.

Så vitt vi kan minnas har det tidigare inte släppts några kontrollenheter för kameraassistenter till RED:s kameror. Så, det borde i sådana fall vara Teradek som är först i ordningen i den här bemärkelsen. Hur som helst, över till RT ACI och de två andra tillskotten.

RT ACI, som står för Assistant Camera Interface, är en lättmanövrerad kontrollyta med knappar och ett scrollhjul för att konfigurera kamerans inställningar. Vill man skippa knapparna kan man nyttja skärmens tryckkänsliga yta. Med det sagt går vi över till de trådlösa alternativen.

MDR ACI

RF ACI

RT ACI har ett syskon som går under namnet MDR ACI och är egentligen samma stycke teknik, fast med en trekanals mottagare integrerad. Detta gör att du med den handhållna enheten RF ACI:s inbyggda 2.4 GHz FHSS-radio kan göra dina kamerainställningar, eller linsjusteringar med en RF-motor, på avstånd, närmare bestämt upp emot en och en halv kilometer.

Som en liten inflikare har man även lanserat motsvarande Bolt-enheter till DSMC2-kamerorna.

RELEASE: UPPGIFTER SAKNAS
PRIS: RT ACI: 899,95 DOLLAR, RF ACI: 1 699,95 DOLLAR, MDR ACI: 2 199,95 DOLLAR
TILLVERKARE: TERADEK,
WWW.TERADEK.COM

IBC 2018: Snabbarbetad camcorder från Sony

IBC 2018: Snabbarbetad camcorder från Sony

IBC 2018: HDR-anpassad nyhetskamera från Panasonic

IBC 2018: HDR-anpassad nyhetskamera från Panasonic