BRANSCHNYHET: Sverigepremiär för d&b:s KSL

BRANSCHNYHET: Sverigepremiär för d&b:s KSL

Soundforce Scandinavia levererade d&b GSL och KSL till First Aid Kits spelning på Ericsson Globe Arena den 26 januari, skriver Arva på sin hemsida.

– SL Series är ett väldigt snabbriggat och smidigt system, där vi med relativt få lådor får full täckning i hela Globen. Med SL Series behövs i många fall heller inga delaysystem där man normalt brukar använda det. Vi har fått mycket bra feedback från arrangören och alla inblandade, säger Anders Molund på Soundforce.

– Högtalarsystemet som vi använde bestod av: Main L R Arrays vardera 12x GSL8 + 4x GSL12, Outhang arrays vardera 10x KSL8 + 2x KSL12, Subarray 12x SL Sub, frontfill 6x V12, 36 x D80 amps, 7x DS10 audio network bridge. Main och Outhang arrays givetvis med d&b Arrayprocessing.

BRANSCHNYHET: Sennberg första svenska distributör för amerikanska Gig Gear

BRANSCHNYHET: Sennberg första svenska distributör för amerikanska Gig Gear

PRODUKTNYHET: Panasonics AG-CX350 – första camcordern med NDI HX-anslutning

PRODUKTNYHET: Panasonics AG-CX350 – första camcordern med NDI HX-anslutning