BRANSCHNYHET: Electro Waves exklusiv distributör för SIXTY82 i Sverige och Finland

BRANSCHNYHET: Electro Waves exklusiv distributör för SIXTY82 i Sverige och Finland

– SIXTY82 delar vår passion som innovativ föregångare, som implementerar unika lösningar i en ständigt föränderlig värld.

SIXTY82, tillverkaren av trossdelar och scenutrustning, har sitt säte i Holland och kontor i Frankrike och England, samt återförsäljare i Portugal, Tyskland och Luxemburg. Nu utökar SIXTY82 sitt globala distributionsnät till Sverige och Finland genom Electro Waves.

– Electro Waves är ett företag som har positionerat sig som en av ledarna inom audiovisuell teknik, digital skyltning och vattenteknik, säger SIXTY82:s vd Fokko Smeding. De erbjuder förstklassiga lösningar och modiga innovationer till sitt omfattande kundnätverk. Vi är väldigt nöjda med vårt nybildade partnerskap med Electro Waves. Det kommer att bidra till att stärka marknadspositionen för SIXTY82, eftersom den skapar en solid grund för att penetrera den skandinaviska marknaden.

– För att kunna erbjuda våra kunder helhetslösningar av hög kvalitet, har vi samlat de bästa partnerna runtom kring oss, säger Electro Waves-vd:n Mikko Nurkki. SIXTY82 delar vår passion som innovativ föregångare, som implementerar unika lösningar i en ständigt föränderlig värld. Vi är mycket stolta över att kunna använda vår expertis för att ta in dem på den skandinaviska marknaden.

BRANSCHNYHET: Audiovision förstärker på marknadssidan

BRANSCHNYHET: Audiovision förstärker på marknadssidan

Vila i frid, Fred Foster (1957 - 2019)

Vila i frid, Fred Foster (1957 - 2019)