BRANSCHNYHET: Atendi distribuerar DMG Lumiere och LedBlade

BRANSCHNYHET: Atendi distribuerar DMG Lumiere och LedBlade

Belysning för hela slanten.

Atendi AB etablerades 2015, men har nordiska rötter som sträcker sig från 1898. I dag har man verksamhet i Danmark, Norge, Sverige och till viss del även i Finland, och riktar sig bland annat till branschområden så som teater, tv-studior, konsert- och kulturhus, hotell/konferens, hyr/event, muséer och arkitektur/entreprenad.

DMG Lumiere.png

Nu utökar man sitt sortiment genom två nya varumärken i form av franska, tillika Rosco-ägda belysningsföretaget DMG Lumiere och ungerska företaget LedBlade, som tillhandahåller LED-stripes och utrustning för strömförsörjning och distribution.

LedBlade.png
INTERVJU: Christoffer Hjalmarsson

INTERVJU: Christoffer Hjalmarsson

TEST: Blackmagic Design Pocket Cinema Camera 4K

TEST: Blackmagic Design Pocket Cinema Camera 4K