Special-Elektronik presenterar ett distributionsavtal med GUDE

Special-Elektronik presenterar ett distributionsavtal med GUDE

GUDE är en tysk tillverkare av kraft- och övervakningslösningar inom information och kommunikations teknologi. Dessa ska kunna optimera och förbättra infrastrukturer som vanligtvis förekommer i AV-, IT- och KVM-lösningar.

Avtalet innebär att Special-Elektronik kommer att distribuera deras produkter i Sverige, Norge, Danmark och Finland. GUDE erbjuder produkter och lösningar för strömförsörjning och övervakning för att säkerställa driften i nätverks-, server- och mediarack. Med smarta PDU, Power Distribution Units, ges möjlighet till fjärrövervakning och styrning samt omstart av enheter och uttag. Dessa kan appliceras i olika miljöer som t.ex. konferensrum, digital signage, IoT-system och datacenter. Det ska hjälpa företag och organisationer att hålla nere sina energikostnader genom möjligheten att mäta strömförbrukningen och även schemalägga på/av per uttag. Produkter från GUDE ska enligt företaget gå att sömlöst integrera med andra tillverkares lösningar, som till exempel från Crestron och Domotz.

– Många företag vill övervaka sina kunders system för att kunna ge snabbare support vid problem. En aktiv PDU är en nödvändig komponent i ett sådant system. Vi är glada över möjligheten att få erbjuda produkter från GUDE till våra systemkunder, säger Åke Larsson VD på Special-Elektronik.

Intinor söker ny VD

Intinor söker ny VD

Ha kontroll på luftkvalitén

Ha kontroll på luftkvalitén