Special-Elektronik sluter distributionsavtal med Absen

Special-Elektronik sluter distributionsavtal med Absen

Absen är en av världens största exportörer av LED-väggar och producerar kreativa pixel LED-lösningar för flera typer av applikationsområden, både för inom- och utomhusbruk.

Absen grundades 2001 i Shenzhen, Kina där företaget fortfarande har sitt huvudkontor. Nu expanderar de sin verksamhet i Europa och tecknar ett distributionsavtal med Special-Elektronik för den svenska marknaden. 

– Vi har länge avvaktat den tekniska utvecklingen på LED-väggar och träffat många tillverkare de senaste åren. Vårt mål har varit att hitta en tillverkare med både bredd och innovationskraft, så det är glädjande att vi fått ett samarbete med Absen för att kunna hjälpa våra partners med alla typer av visuella helhetslösningar, säger Åke Larsson VD på Special-Elektronik.

– För oss är det viktigt att arbeta med produkter av hög kvalitet och lång hållbarhet. Vi strävar alltid efter att ha en långsiktig relation med både våra kunder och leverantörer. Därför måste produkterna hålla hög teknisk nivå, vilket Absen gör. De har många bra alternativ på pixel LED, vilket gör att vi kan hjälpa våra kunder med LED-väggar till allt från hörsalar, konferensrum, sportarenor och digital signage, säger Per Alsterdal produktansvarig för Absen.


Ny ljusrigg på Stockholms Stadsteater

Ny ljusrigg på Stockholms Stadsteater

Sony FX3 är en smidig instegsmodell i Cinema Line familjen

Sony FX3 är en smidig instegsmodell i Cinema Line familjen