Tura Scandinavia ny distributör av Joby och Lowepro

Tura Scandinavia ny distributör av Joby och Lowepro

Från september 2021 är Tura Scandinavia AB ny distributör av Joby och Lowepro i Norden. Med dessa två varumärken ska de enligt företaget förstärka sin position som en av Nordens ledande distributörer av tillbehör inom foto och video.

Joby är mest kända för sina flexibla GorillaPod stativ. Lowepro har enligt företaget själva varit ett ledande varumärke för professionella kameraväskor, ryggsäckar och förvaring. 

- Vi är stolta över att kunna utöka vårt partnerskap med Stefan och hans team på Tura Scandinavia, genom att lägga till Joby och Lowepro till de Vitec varumärken som de för närvarande distribuerar. Vi ser fram emot att fortsätta stödja Tura Scandinavia och se till att våra varumärken ger återförsäljarna och konsumenterna den bästa tillgängliga servicen, säger Chris Carr Executive VP EMEA på Vitec group.

- Vi är mycket glada att vi får förtroendet att addera Joby och Lowepro i vårt sortiment. Det är premium varumärken med kvalitativa och funktionella produkter, som ger oss en bredd och ett attraktivt utbud. Vi ser fram emot att utveckla dessa varumärken i Norden, säger Stefan Eriksson VD för Tura Scandinavia

FUJIFILM GFX50S II på gång

FUJIFILM GFX50S II på gång

Aputure levererar LS 600x Pro

Aputure levererar LS 600x Pro