BRANSCHNYHET: Fotografiska och Epson skapar ny mötesmiljö

BRANSCHNYHET: Fotografiska och Epson skapar ny mötesmiljö

Åtta projektorer möjliggör för besökare och kunder att skräddarsy miljön.

Samarbetet mellan Fotografiska och Epson har mynnat ut i en mötesmiljö som "med ett enkelt knapptryck" kan inta nya skepnader. "Ett event på en enslig kobbe i skärgården kan, med ett enkelt knapptryck, förvandlas till ett möte på månen eller en drink i en pulserande storstad," skriver man i pressutskicket. 

Vad som möjliggör detta är åtta exemplar av Epsons laserprojektor EB-L1100U, installerade i eventlokalen F1, som kan projicera en sammanhängande bild på en 157 kvadratmeter stor yta, täckande 270 grader. 

– Det fantastiska med F1 är inte lokalerna i sig, det är möjligheterna vi har med projektorerna. Jag älskar att visa F1 för alla som ska hålla ett event, för jag vet att när jag slår på systemet så kan jag se hur det gnistrar till i deras ögon. Då vet jag att de kommer att ha sitt event här på Fotografiska, säger Fotografiskas försäljningschef Helena Rex. 

GUIDE: ISO

GUIDE: ISO

PRODUKTNYHET: JMC introducerar två nya enheter för videofångst

PRODUKTNYHET: JMC introducerar två nya enheter för videofångst