BRANSCHNYHET: Lawo värvar Senior Sales Managers från Studer

BRANSCHNYHET: Lawo värvar Senior Sales Managers från Studer

Den tyska IP-experten välkomnar Tibor Tamas och Mike Franklin till verksamheten.

Medan Tamas och Franklin har haft Studer som gemensam arbetsgivare de gångna sju åren, har Atlanten skiljt dem åt. Schweiziska Regensdorf har varit Tamas utgångspunkt, samtidigt som den amerikanska östkusten var Franklins bas. Hos Lawo kommer bägge behålla sina geografiska platser, varifrån man positionerar sig som Senior Sales Managers för Tyskland, Österrike och Schweiz respektive USA och Elmsford, New York.

Mike Franklin

– Lawo är ett företag med mycket tänk framåt och har järnkoll på broadcast-arbetsflöden genom deras heltäckande systemlösningar, säger Tibor Tamas. Samtidigt har man utmärkta kundrelationskunskaper. Jag ser väldigt mycket fram emot att arbeta med mina nya kollegor och bygga vidare på deras kundbas. 

USA-kontorets nye Senior Sales Manager, Mike Franklins bild av Lawo överensstämmer med Tamas.

– Jag har alltid beundrat Lawo, och är väldigt stolt över att vara en del av teamet, säger Franklin. Inte enbart för deras innovationer, utan även för deras kundengagemang. Jag tror det det är anledningen till att de är det snabbast växande företaget inom broadcast just nu. 

PRODUKTNYHET: High End Systems introducerar SolaFrame 750

PRODUKTNYHET: High End Systems introducerar SolaFrame 750

PRODUKTNYHET: Samyang lanserar 14mm AF-objektiv för Canon fullformat

PRODUKTNYHET: Samyang lanserar 14mm AF-objektiv för Canon fullformat