BRANSCHNYHET: Axon utser ny Business Development Manager

BRANSCHNYHET: Axon utser ny Business Development Manager

Broadcast-aktören välkomnar Andreas Wuth-Rausch till verksamheten. 

Andreas senaste arbetsgivare var Adder Technology, den brittiska tillverkaren av KVM-switchar, extendrar och IP-lösningar. I sitt erfarenhetsbagage ryms management på såväl nationellt som internationellt plan, och en särskild expertis i kundrelationsutveckling. Nu anställs han av Axon Digital Design för att bearbeta den tyska broadcastmarknaden, säger Mina van de Pol, Axons Director Continental Europe.

- Vi ser Tyskland som en viktig marknad - och således är det av stor vikt för oss att ha en lokalt baserad person helt dedikerad till denna för att stötta våra kunder och partners. 

Axon_Logo-CMYK-with-strap-no-bar.jpg

- Axons infrastrukturella lösningar är navet i många broadcast-system världen över, och gör företaget till ett respekterat och förtroendeingivande sådant, säger Wuth-Rausch. Då utvecklingen inom UHD går snabbt framåt, och allt fler går över till IP-baserade arbetsflöden, upplever jag det nu som en mycket spännande tid att ansluta till Axon.

BRANSCHNYHET: Scandinavian Photo satsar på nytt omnikoncept

BRANSCHNYHET: Scandinavian Photo satsar på nytt omnikoncept

PRODUKTNYHET: Lowepro släpper kameraväskor för den på språng

PRODUKTNYHET: Lowepro släpper kameraväskor för den på språng