BRANSCHNYHET: Adapt presenterar två nya medarbetare

BRANSCHNYHET: Adapt presenterar två nya medarbetare

Välkomnar Klas Öberg och Erik Ljungaeus.

PRESSMEDDELANDE

Klas Öberg

klas_öberg_bild.jpg

Vi är riktigt glada över att Klas Öberg börjat hos oss som senior projektledare med utgångsort Göteborg. Klas är en välkänd profil inom TV-branschen där han i 15 år arbetat som teknisk projektledare för kameraproduktioner inom framförallt stora sportevenemang, bland annat OS i Rio, skidskyttetävlingar i Europa, USA och Canada och också många svenska produktioner. Hos Adapt kommer Klas arbeta med teknisk projektledning inom event samt utveckla våra bildlösningar med inriktning mot live- och kameraproduktioner.

Erik Ljungaeus

erik.l.jpg

Varmt välkommen Erik Ljungaeus som idag börjat som lager- och logistikchef för vårt centrallager i Linköping. Erik tar över rollen från Thomas Mindenhall som nu blir teknisk chef för utveckling och underhåll av vår teknikpark. Erik har en gedigen bakgrund inom lager och logistik och har bland annat arbetat med utveckling av centrallager, som transportkoordinator, produktionsledare för logistik och supervisor på transportterminal. Vi är riktigt glada över att Erik nu har börjat hos oss och vi ser fram emot att få vidareutveckla vår lager- och logistikhantering för att kunna göra ännu säkrare leveranser till kunder och projekt över hela världen.

PRODUKTNYHET: Cameo Lights Zenit W600 nu tillgänglig

PRODUKTNYHET: Cameo Lights Zenit W600 nu tillgänglig

PRODUKTNYHET: Kontrollpanel med inbyggd processor från Crestron

PRODUKTNYHET: Kontrollpanel med inbyggd processor från Crestron