Entercast Nordic öppnar filial i Danmark

Entercast Nordic öppnar filial i Danmark

Entercast ingår i en svensk koncern med 20 års erfarenhet. Nu kommer de till Danmark, redo att hjälpa sina danska kunder med sändnings- och streaminglösningar.

Företaget har tillhandahållit broadcast- och streaminglösningar för webbutveckling, intranät och mobilapplikationer till kunder över hela Europa.  De arbetar med lösningar från leverantörer som LiveU, Newtek, NDI och Celarway.

– Som ett led i utvecklingen av bolagets verksamhet i Sverige och Norge, så är det naturligt att utöka vår verksamhet på den danska marknaden. Jag är glad att vi kan göra detta i samarbete med en välkänd person i branschen, som tar plats som daglig chef för vår danska avdelning, säger Christer Jansson koncernchef Entercast Nordic.

Det danska teamet består av general manager Flemming Sørensen, som närmast kommer från tyska Lawo AG. Han har under många år varit ett bekant ansikte i både AV- och TV-branschen. Dessutom tilldelas Jesper Bonde Petersen positionen som säljstöd och Janni Bjerre som marknadskoordinator.

Nya skärmar från Philips

Nya skärmar från Philips

Två nya kameror från Panasonic

Två nya kameror från Panasonic