BRANSCHNYHET: Special-Elektronik AB tecknar distributionsavtal med SpinetiX

BRANSCHNYHET: Special-Elektronik AB tecknar distributionsavtal med SpinetiX

Jakten är över – schweiziska digital signage-tillverkaren SpinetiX har funnit sin svenska distributör: Special-Elektronik.

Spinetix närvaro i Skandinavien utökas, och det som en följd av att man tecknat ett distributionsavtal med den Karlstadsbaserade teknikdistributören Special-Elektronik, berättar man i pressmeddelandet. 

Avtalet innebär att S-E utökar sitt sortiment av digital signage, som blir allt vanligare i offentliga miljöer, och blir därmed ett viktigt komplement till deras befintliga produktsortiment för digitala lösningar, skriver man. Special-Elektroniks vd, Åke Larsson kommenterar avtalet.
– Vi har letat efter en digital signage-lösning som kan komplettera vårt befintliga sortiment under en längre tid och där har vi lagt stort fokus på användarvänligheten och dess flexibilitet. Vi är väldigt glada att vi kommer kunna erbjuda SpinetiX produkter till våra kunder och ser fram emot ett långt och produktivt samarbete tillsammans med SpinetiX.

SpinetiX vd, Francesco Ziliani kommenterar avtalet. 
– Vårt mål är att kontinuerligt förbättra våra kunders upplevelser när det kommer till digital signage i alla aspekter. Efter framgången med vårt Channel Partner Program i EMEA-området och Nordamerika är vi måna om att även stärka vår kommersiella närvaro i Sverige. Genom att etablera vårt samarbete med Special-Elektronik är vi nu verkligen redo att ta vår verksamhet till nästa nivå.

PRODUKTNYHET: Bose EdgeMax

PRODUKTNYHET: Bose EdgeMax

MONITOR ROADSHOW 2017: Dag 3, Münchenbryggeriet, Stockholm

MONITOR ROADSHOW 2017: Dag 3, Münchenbryggeriet, Stockholm