BRANSCHNYHET: Elation värvar ljusexpert från konkurrent

BRANSCHNYHET: Elation värvar ljusexpert från konkurrent

Kommer senast från Martin Professional. 

Matthias Hinrichs hör till en av ljusbranschens mest kunniga och erfarna, skriver Elation Professional som nu har offentliggjort värvningen av Martin Professionals tidigare Product Manager inom ljusfixturer och kontrollsystem.

– Vi är alla väldigt exalterade över att ha Mathias med ombord på Elation, säger företagets försäljningschef Eric Loader. Hans erfarenhet från den professionella ljusmarknaden och stora nätverk blir en enorm resurs för oss och vår produktutveckling. På ett personligt plan är jag glad över att ännu en gång få arbeta med Hinrich och är övertygad att han kommer bidra stort till vår tillväxt.

Matthias Hinrich kommenterar sitt nya uppdrag hos Elation.

– Det är väldigt roligt att vara en del av ett så innovations- och R&D-passionerat företag som Elation, vilket de unika och nyligen släppta fixturerna Dartz 360 och Artiste Dali är utmärkta exempel på.

NU ÄR DEN HÄR: Panasonic Lumix GH5S

NU ÄR DEN HÄR: Panasonic Lumix GH5S

BRANSCHNYHET: Margie Kirby lämnar Renkus-Heinz för Allied Professional Technologies

BRANSCHNYHET: Margie Kirby lämnar Renkus-Heinz för Allied Professional Technologies