BRANSCHNYHET: Clevertouch anställer ny International Sales Manager

BRANSCHNYHET: Clevertouch anställer ny International Sales Manager

Displaytillverkaren välkomnar Brian Ebury till den nya positionen.

Bland företagen som Ebury representerat innan kontraktet kritades på hos Clevertouch finns Exertis, Beta Distribution och Sahara AV Distribution. Nu, i den helt nya position, kommer Brian att övervaka all verksamhet utanför Storbritannien och USA, samtidigt som han ansvarar för sitt team i London och arbetslagen i Frankrike, Tyskland, Sverige och Finland. Ebury rapporterar enligt pressutskicket till företagets International Director Simon Chidsey

– Med distributionspartners i 74 länder gör Clevertouch till ett av de snabbast växande touchskärmsvarumärkena i världen. Jag känner mig hedrad att vara en del av detta företag och ser fram emot att bemöta framtiden med Clevertouch.

REPORTAGE: Vi besöker ljusfestivalen London Lumiere

REPORTAGE: Vi besöker ljusfestivalen London Lumiere

BRANSCHNYHET: Lawo utrustar nybyggt kontrollrum hos NEP

BRANSCHNYHET: Lawo utrustar nybyggt kontrollrum hos NEP