BRANSCHNYHET: Priebe Scenteknik och Scan-Rig bildar gemensamt bolag

BRANSCHNYHET: Priebe Scenteknik och Scan-Rig bildar gemensamt bolag

Priebe-Scanrig, verksamt under domänen PSRIG, startade den 1 januari i år.

Det nya bolaget, PSRIG, har varit i gång i en veckas tid. Man vänder sig till nöjesbranschen i hela Europa och förser kunder med scentekniska system med kvalitetstextilier och mekanik. Deras projektavdelning inriktar de sig främst på den Skandinaviska marknaden.

– Det här är två väletablerade och pålitliga företag som kompletterar varandra väl. Målet med fusionen är att befästa vår marknadsposition, skapa tillväxtmöjligheter och operativa synergier samt förenkla det administrativa arbetet framåt, säger delägaren Aart Gigengack.

Kim Ekblad, delägare, håller med och påpekar att företagssamarbetet inte är något nytt.

– Företagen har kompletterande affärsmodeller och har samarbetat mycket i många år. Vi delar en passion för innovation, kvalitet och glada kunder. Med Scan-Rigs omfattande exportnätverk och Priebes omfattande projekterfarenhet i Skandinavien breddar vi nu vår organisation, samlar all kunskap i ett företag och utökar våra tillgängliga resurser och tjänster för att möta en växande efterfrågan.

BRANSCHNYHET: DPA utser Thomas Frederiksen till försäljningschef i Asien-Stillahavsregionen

BRANSCHNYHET: DPA utser Thomas Frederiksen till försäljningschef i Asien-Stillahavsregionen

PRODUKTNYHET: Kompakt uppföljare till d&b:s storsläpp från fjolåret är här

PRODUKTNYHET: Kompakt uppföljare till d&b:s storsläpp från fjolåret är här