Monitor söker nyhets- och frilansskribenter

Monitor söker nyhets- och frilansskribenter

Just nu söker vi:
Nyhetsskribent (produkt- och branschnyheter)

Har du en vass penna och goda kunskaper inom ljud, ljus, bild, AV-teknik eller medieteknik? Då kanske det är dig som Sveriges ledande branschtidning söker. 

Tidningen Monitor vill behålla sin position som Sveriges ledande branschtidning för yrkesverksamma inom ljud, ljus, bild, AV-teknik och medieteknik – därför söker vi nu fler skribentförmågor.

Monitor bevakar ett stort antal områden genom olika områden. Artiklar som publiceras i tidningen varierar mellan porträtt på filmfotografer, ljussättare och ljudtekniker, till övergripande reportage om företag och djupare genomgångar av standarder, teknologier, handhavanden och arbetsflöden. I varje nummer testar vi också ny utrustning, som exempelvis kameror, stativ, mikrofoner, monitorer, högtalare och ljus.

Nyhetsskribent

Som nyhetsskribent förväntas du vara väldigt självgående. Du ska kunna söka upp intressanta produkt- och branschnyheter på egen hand. Du ska i snitt skriva ungefär fem blandade (produkt- och branschnyheter) nyheter i veckan och ladda upp dessa på vår hemsida samt publicera på vår Facebooksida. I slutet av varje månad skickar du in en sammanfattning av dessa nyheter till chefredaktör som redigerar för publicering i tidningen.

Frilansskribent

Fokusområden (hyperlänkar till exempelartiklar)

Exempel på tester

Är du intresserad och kunnig, eller kanske till och med yrkesverksam inom något eller några av de områden som vi bevakar, är vi intresserade av att komma i kontakt med dig.

Din profil

  • Har en vass penna

  • Idérik, driven och punktlig

  • Har god kunskap inom något eller några av de områden vi bevakar

  • Kan fotografera

Uppdragen sker på frilansbasis och kräver att du innehar F-skattsedel.

Intresserad? Skicka en kort presentation om dig själv och arbetsprover till fredrik@hansenforlag.se

BRANSCHNYHET: Electro Waves får ny Sales Manager för Sverige

BRANSCHNYHET: Electro Waves får ny Sales Manager för Sverige

PRODUKTNYHET: Portabel akustikpanel för röstinspelningar

PRODUKTNYHET: Portabel akustikpanel för röstinspelningar