BRANSCHNYHET: Kramer formar allians med Epson

BRANSCHNYHET: Kramer formar allians med Epson

Sammanstrålar och formar ett mötesrumspaket med utrustning från bägge läger.

Kramer och Epson har insett sina respektive styrkor och bildar nu ett samarbete i syfte att skapa ett produktpaket innehållande mötesutrustning från sina sortiments toppskikt.

Medan Epson bistår med en rad olika displaylösningar, bidrar Kramer med sin trådlösa presentationslösning Via Go som tillåter mötesdeltagare att presentera material från läsplattor, telefoner eller bärbara datorer. Via Go uppges fungera tillsammans med samtliga skärmar i Epsons sortiment.

– Denna alleuropeiska allians mellan Epson och Kramer innebär spännande nyheter inte enbart för Epson-kunder, som nu kan lägga till trådlös BYOD till deras mötesrum, utan även för kunder till bägge företagen som nu får ta del av det bästa från båda världar i form av högkvalitativa displaylösningar kombinerat med toppmodern trådlös presentationsteknologi, säger Kramers Neta Lempert, Vice President inom området Digital Business Development.

PRODUKTNYHET: Crestrons matriser DMPS3-4K-200-C/300-C utgår

PRODUKTNYHET: Crestrons matriser DMPS3-4K-200-C/300-C utgår

BRANSCHNYHET: Chauvet Professional anställer Europoean Sales Director

BRANSCHNYHET: Chauvet Professional anställer Europoean Sales Director